Tagfulo

Tehosta työympäristöäsi Tagfulon avulla

Helppoa projektiviestintää, vaivatonta työnhallintaa ja mobiilia työajanseurantaa.

Täydellinen viestintäketjun läpinäkyvyys

Viesti tehokkaasti, hallinnoi koko viestintäketju Chatissa ja sitouta projektitiimi aktiivisella kommunikaatiolla. Lähetä ja vastaanota pikaviestejä reaaliajassa projektikohtaisesti niin pöytäkoneella kuin mobiilisti. Liitä viesteihin kuvia, videoita, äänitiedostoja ja tekstidokumentteja.
Tagfulo hakutoiminto
Tagfulo hakutoiminto
Tagfulo hakutoiminto

Luo projekti ja lisää työntekijäsi sekä sidosryhmäsi

Lisää rajattomasti projekteja ja ohjaa niitä viesteillä Tagfulossa. Lisää tarvittavat käyttäjät myös yrityksesi ulkopuolelta projektikohtaisesti. Liitettyäsi projektitiimin mukaan, näkevät he projektin keskustelut ja dokumentit myös takautuvasti.

Lataa opas: Rakennusprojektin viestintä – ongelmia ja ratkaisuja

Oppaassa projektisuunniteltu check-list Lataa opas

Dokumentit kaikkien ulottuvilla

Liitä ja tallenna kuvia ja dokumentteja projektikohtaisesti, jolloin ne ovat kaikkien projektiin liitettyjen käyttäjien ulottuvilla, mobiilisti ja tietokoneella. Käsillä on aina varmasti viimeiset versiot tärkeistä dokumenteista, jolloin kaikilla on samat tiedot käytettävissään.
Tagfulo hakutoiminto
Tagfulo hakutoiminto
Tagfulo hakutoiminto

Hallinnoi tehtäviä mobiilisti

Lisää projektiin tehtäviä ja osoita tehtäville tekijät projektiin liitettyjen käyttäjien joukosta. Aikatauluta tehtävät ja seuraa niiden toteuttamisen etenemistä mobiilisti.
Tagfulo hakutoiminto
Tagfulo hakutoiminto

Mobiili ja reaaliaikainen työajanseuranta

GPS-paikannukseen perustuva työajanseuranta tallentaa automaattisesti kohteen tiedot työajanseurantaan. Voit myös ladata työajanseurannan raportit vaivattomasti muun muassa viranomaiskäyttöä varten.